Perşembe, 13 Nisan 2017
Perşembe, 13 Nisan 2017 13:30

Üniversite Adaylarıyla Söyleşi

Ödemiş Belediyesi Okan Üniversitesi işbirliği ile akademisyenler Ödemişli üniversite adaylarıyla buluşacak. İki seans halinde gerçekleşecek program 13 Nisan Perşembe günü yapılacak.

Ödemiş Belediyesi'nin eğitime katkı çalışmaları kapsamında üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik söyleşi düzenliyor. Okan Üniversitesi akademisyenlerinden Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Işıl Küçükay, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı- Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Lale Orta ve Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin'in konuşması olarak katılacağı söyleşi 13 Nisan Perşembe günü yapılacak. Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek program saat 13:00'de başlayacak.  Ödemiş'teki büyük buluşma Okan Üniversitesi Ege Bölge Temsilcisi Burak Akkol yönetiminde gerçekleşecek.

Kategori Etkinlikler