Cumartesi, 22 Nisan 2017
Cumartesi, 22 Nisan 2017 20:30

Konser “Ödemiş’te Bahar”

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında İstanbul Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi Veliler Korosu tarafından “Ödemiş’te Bahar” konseri düzenlenecek.

İstanbul Hüseyin Avni Sözen Sözen Anadolu Lisesi mevcut ve mezun öğrenci velilerinden oluşan HASAL Veliler Korosu, İstanbul ve ülkenin birçok yerinde konserler vermektedir. 22 Nisan Cumartesi akşamı Ödemiş’te Bahar konseri verecek olan koro, şef Bülent Ateş yönetiminde Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerini seslendirecek. Sunuculuğunu Ercan Dirikan’ın yapacağı konser Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 20:30’da başlayacak. Konser ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir.

Kategori Etkinlikler
Cumartesi, 22 Nisan 2017 10:00

5. Bademli Dağcılık Şenliği

Ödemiş Belediyespor Dağcılık Kolu tarafından her yıl organize edilen Dağcılık Şenliği 22-23 Nisan tarihlerinde Bademli’de düzenlenecek.

Kentin doğa turizmini canlandırmak, bölgemizdeki dağcılık sporuyla ilgilenenleri biraraya getirmek amacıyla organize edilen Efe Dağcılık Şenliği’nin bu yıl 5’incisi yapılacak. İzmir’den 36 kulüp, Manisa, Salihli, Turgutlu, Torbalı, Selçuk, Aydın, Söke gibi kentlerdeki tüm kulüplerin davet edildiği şenlik Cumartesi günü başlıyor. Şenlik kapsamında Cumartesi akşamı kamp ateşi yakılarak, canlı müzikle eğlence düzenlenecek. Pazar günü ise Hacetdede, Mumkayası, Cevizlidağ, Demirkapı ve Bademli kültür gezisi olarak belirlenen parkurlarda yürüyüşler düzenlenecek.

Kategori Etkinlikler

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama