Pazartesi, 15 Mayıs 2017
Pazartesi, 15 Mayıs 2017 11:30

Özel Öğrenciler Zumba İle Coştu

Ödemiş’te yaşayan özel öğrenciler Kültürpark’ta yapılan  “Zumba ile  Engelleri Aşalım” etkinliğiyle keyifli bir gün yaşadı. Başkan Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem öğrencileri yalnız bırakmadı.

Ödemiş Belediyesi, Ödemiş Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında “Zumba ile  Engelleri Aşalım” programı düzenlendi. Etkinlikte Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda bulunan özel öğrenciler, İzmir Zumba Ekibi ile dans etti. Yaklaşık 120 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler eğlence dolu anlar yaşadı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Funda Yoldaş, meclis üyeleri özel öğrencilerle yakından ilgilenip sohbet etti.  Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Engelli vatandaşlarımız toplumun birer parçası. Her fırsatta düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerde onların aramızda olmalarını sağlıyoruz” dedi.

Kategori Etkinlikler