Cuma, 09 Şubat 2018

Ödemiş Belediyesi, Okan Üniversitesi işbirliği ile üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik konferans düzenliyor. Türkiye’nin önde gelen eğitim uzmanlarından Servet Gülsün Şirin, “Sınavdır Geçer” konulu konferansta Ödemişli üniversite adaylarıyla buluşacak.

Okan Üniversitesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde düzenlenen “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansı” Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla 09 Şubat 2018 Cuma günü saat 14:30’da Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Konferansta, Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, kendine has üslubuyla Ödemiş’li gençlere seslenecek. Servet Gülsün Şirin, zorlu üniversite maratonuna dair önemli ipuçlarını adaylarla paylaşacak. Uzman akademik kadrosuyla öğrencilerini iş yaşamına hazırlayan, eğitime çağdaş yaklaşımı ile dünyada ve Türkiye’de pek çok araştırmaya öncülük eden Okan Üniversitesi, mevcut öğrencilerinin yanında zorlu sınav maratonuna hazırlanan üniversite adaylarını da yalnız bırakmıyor.

Kategori Etkinlikler