Perşembe, 24 Mayıs 2018
Perşembe, 24 Mayıs 2018 21:00

Sağlıklı Tayfa - Rafadan Tayfa

Ödemiş Belediyesi, Sağlık Bakanlığı'nın katkısıyla çocuk ve gençlerin sağlıklı yaşama teşvik edilmesi amacıyla hazırlanan "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" müzikalini Ödemişli çocuklarla buluşturuyor. 24 Mayıs Perşembe akşamı Yeni Salı Pazarı Parkı’nda gösterilecek olan müzikal saat 21:00’de başlayacak.

Eski mahalle oyunlarını, sosyalleşmeyi, sporu, paylaşımı, takım ruhu gibi değerleri çocuklara kazandırmayı amaçlayan, milli, manevi değerlere sahip sıcak bir mahalleden esinlenilmiş çizgi karakter projesi olan "Rafadan Tayfa", Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, "Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa" kurgusu ile gösterimlerini tüm Türkiye’de sürdürüyor. Ödemiş Belediyesi’nin desteği ile 24 Mayıs Perşembe akşamı yeni Salı Pazarı Parkı’nda gösterilecek müzikal ücretsiz olarak sahnelenecek.

Kategori Etkinlikler