Öğrenciler Çanakkale’ye Hayran Kaldı

27 Mar 2017

Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisi’ne katılan öğrenciler, tarihimizi yerinde incelemenin mutluluğunu yaşarken duygulu anlar yaşadı.

Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallelerde eğitim gören, başarı ve Çanakkale’yi henüz görmemiş öğrencilere gezi düzenledi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 17 okuldan 150 öğrencinin katılım sağladığı gezide öğrenciler Çanakkale’ye hayran kaldıklarını ifade ettiler.  Öğrenciler rehber eşliğinde; Namazgah Tabyası, Kilidbahir Kaleleri, Seyid Onbaşı, Şahindere Hastane Şehitliği, Soğanlıdere Şehitliği, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Şehitler Abidesi,  Conk Bayırı ve Aynalı Çarşı’yı gezdi.

Çanakkale’yi ilk kez ziyaret eden öğrenciler, tarihi savaşın geçtiği alanları ve şehitlikleri ziyaretlerinde zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Öğrenciler Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e ve Ödemiş Belediyesi’ne teşekkür etti.