Emine Erdoğan; “Ödemiş peyniri çok lezzetli”

31 Mar 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Kemalpaşa’da düzenlenen “Yerel Tohum Buluşmaları” etkinliğine katılan sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a Ödemiş peyniri ikramında bulundu. Emine Erdoğan, Ödemiş peynirini çok lezzetli bulduğunu ifade etti.

Türkiye’de ilk defa düzenlenen ‘Yerel Tohum Buluşmaları’ etkinliği, 31 Mart Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Kemalpaşa’da yapıldı. Etkinliğe katılan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, Ödemişli üreticilerin standını ziyaret eden Emine Erdoğan’a yöreye özgü yiyecekler ikram etti. Tarım ürünlerinin yanı sıra süt ve süt ürünlerini ile ismini Türkiye’de duyurmaya çalışan Ödemiş’in tulum peynirinden tadan Emine Erdoğan, kaliteli ve lezzetli olduğunu ifade etti.

Başkan Mahmut Badem, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile de görüşmeler yaptı.