Başkan Mahmut Badem; “Ürünlerimizin stoklanması ve pazarlanması konusunda desteğe ihtiyacımız var”

01 Nis 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yaptığı ağaç, fidan, yoğurt, ayran ve zeytinyağı alımını kapsayan yeni alım sözleşmesi töreninde “Ürünlerimizin stoklanması ve pazarlanması konusunda desteğe ihtiyacımız var” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile  ağaç, fidan, yoğurt, ayran ve zeytinyağı alımını kapsayan yeni alım sözleşmesi yaptı. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, çevre ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, brokratlar, kooperatif başkanları ve üreticiler katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız 9 yıldır, 10’da fazla kooperatifle garantili alım sözleşmesi yapıyor. Tarım başkenti diye ifade ettiğimiz Küçükmenderes havzası başta olmak üzere İzmir’de yetişen her ürün çeşidini destekleyen başkanımıza teşekkür ederiz. Ürünlerimizin değerlendirilmesinden sonra muhafaza edilmesi,  pazarlanması konusunda desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda da Büyükşehir  Belediyemizden, merkezi hükümetten gelecek desteğe ihtiyacımızı var” şeklinde konuştu.