Öğrenciler Çanakkale Zaferi, Simülasyonundan Çok Etkilendi

03 Nis 2017

Ödemiş Belediyesi’nin başarı öğrencilere yönelik düzenlendiği Çanakkale Gezileri’nde öğrenciler Çanakkale Zaferi simülasyondan çok etkilendi.

Ödemiş Belediyesi kültür sanat gezileri kapsamında başarı öğrencilere yönelik düzenlendiği gezi kapsamında hafta sonu 4 ilköğretim okulunun öğrenci ve velileri Çanakkale’ye gitti. İstiklal, İnönü, Çapacızade ve Özdemir Atasoy İlköğretim okulu öğrenci ve velilerinin katıldığı gezide; Namazgah Tabyası, Kilidbahir Kaleleri, Seyid Onbaşı, Şahindere Hastane Şehitliği, Soğanlıdere Şehitliği, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Şehitler Abidesi,  Conk Bayırı ve Aynalı Çarşı gezildi. Öğrenciler ve veliler şehitlikteki Ödemişli şehitlerin anıtı başında zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Çanakkale Zaferi’nin anlatıldığı simülasyonu izleyen katılımcılar, göz yaşlarını tutamadı.