Alparslan Türkeş’in Ölümünün 20. Yılı Anısına İsmi Ödemiş’te Bir Çalışmaya Verilecek

04 Nis 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in ölümünün 20. yılı anısına isminin Ödemiş’te  bir çalışmaya verileceğini ifade etti.

Ödemiş Belediyesi’nin Nisan ayı olağan toplantısı 03 Nisan Pazartesi akşamı yapıldı. Gündemin 19. Maddesinde yer alan dilek ve temenniler bölümünde Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Milliyetçi Hareket Partisinin kurucusu ve ilk genel Başkanı olan Alparslan Türkeş’i ölümünün 20. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Şuhu şad olsun. Bu ülkeye hizmet etmiş rahmetli Alparslan Türkeş’in adının Ödemiş’te yaşatılması için Ödemiş Belediyesi olarak bir çalışma yapacağız. Mevcut bir parka ya da çalışmaya adının verilmesi konusunu önümüzdeki meclis gündeminde değerlendireceğiz ” dedi.