Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’in, 5 Nisan Avukatlar Günü Kutlama Mesajı

05 Nis 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem 5 Nisan Avukatlar Günü’nü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Badem mesajında; “Avukatlarımız; toplumumuzun huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için gerekli olan adaletin sağlanmasında önemli bir yere sahiptirler. Birey hak ve özgürlüklerinin kullanılması ve savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren Ödemiş’te ve ülkemizin her bir köşesinde görev yapan tüm  avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar  Günü’nü kutluyorum. Adaletin sağlanması ve  hakkın adil bir şekilde kullanılması için çaba gösteren tüm yargı çalışanlarına sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.