Gerçekli Mahallesi Sokaklarına 80 Çam Fidanı Dikildi

11 Nis 2017

Ödemiş Belediyesi, Özel Dünya Koleji işbirliği ile Gerçekli Mahallesinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik çerçevesinde Gerçekli mahallesi sokaklarına 80 adet çam fidanı dikildi.

Gerçekli Mahallesinde yapılan törene; Belediye Başkan eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, meclis üyeleri, daire müdürleri, Özel Dünya Koleji yetkilileri ve öğrenciler katıldı. Katılımcılar, Ödemiş Belediyesi tarafından temin edilen 80 çam fidanını sokaklara dikti. Gerçekli Mahalle muhtarı Eyüp Yalçın, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve yetkililere teşekkür ederek; "mahallemiz ayrı bir güzelliğe kavuştu" dedi.

Ödemiş Belediyesi geçtiğimiz yıl Özel Dünya Kolejiyle birlikte Köseler ve Süleyman Demirel Mahallelerin de ağaç dikme etkinliği yapmıştı.