Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi İle Fazla Eşyalarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşsın

12 Nis 2017

İlçe sınırları içinde birçok ihtiyaç sahibinin ev eşyasından beyaz eşyaya, giyimden ayakkabıya kadar gereksinimlerini karşılayan Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi, mevsim geçiş döneminde fazla olan kıyafetlerinizi getirmenizi bekliyor.

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi, kurulduğu günden bu yana kentteki ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla merkezde toplanan beyaz eşya, mobilya, giyim ya da diğer malzemeler görevliler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Mevsim geçiş dönemi yaşadığımız bu günlerde  kışlık kıyafetlerle yazlık kıyafetler yer değiştiriyor.  Bu değişimi yapılırken fazla olan kıyafetlerinizi Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Yardımlarınızı Ödemiş Belediyesi hizmet birimine ya da0 232 544 20 30 numaralı telefondan görevlilere bildirebilirsiniz.

Unutmayın, sizin için fazla olan başkası için ihtiyaç olabilir.