Başkan Mahmut Badem, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Çalışmaları Değerlendirdi

06 May 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, merkezdeki mahalle muhtarlarıyla biraraya gelerek, merkezdeki çalışmaları değerlendirdi.

Vatandaşların taleplerini değerlendirmek ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler vermek üzere her fırsatla muhtarlarla birlikte olan Başkan Mahmut Badem, merkezdeki 16 mahalle muhtarıyla toplantı yaptı.Meclis üyeleri, dair müdürleri ve merkez mahalle muhtarların katılımıyla yapılan toplantı Perşembe Pazarı'nda gerçekleşti. Başkan Mahmut Badem muhtarlara çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Macera Parkı'nda çalışmalar başladı

Türkmen Mahallesi'nde düzenlenen Macera Parkı için çalışmaların başladığını ifade eden Başkan Mahmut Badem; "Türkmen Mahallesi'ndeki Vali Kemal Nehrozoğlu Parkı'nın bulunduğu 3 bin 200 metrekarelik alanda uygulayacağımız proje Ödemiş'te bir ilk olacak" dedi.

Salı Pazarı

Başkan Mahmut Badem; "Kentimizin en önemli mekanlarından biri haline gelecek Salı Pazarı, yeni haliyle ihtiyaçları karşılayan ve modern bir görünüme sahip olacak. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını planlıyoruz. Salı Pazarı bundan sonra da Çilek sokakta kurulmaya devam edecek" dedi.

Yeni Parklar Yapıyoruz

İlçe sınırlarındaki tüm parklarda yenileme çalışmalarının devam ederken, yeni oyun grupları ve fitness gruplarının konulduğunu belirten Başkan Mahmut Badem; "Kent merkezinde üç yeni park yapıyoruz. Süleyman Demirel Mahallesi 1033 ve 1076 sokak ile Zafer Mahallesi 1312 sokaktaki parkların yapımına başlandı. Yapımı devam eden parklar,vatandaşların hem dinleneceği hem de spor yapabileceği şekilde tasarlandı. Ayrıca Kırnapçı Parkı ve 23 Nisan Parkı için projelerimiz hazır, yakında uygulamaya başlayacağız" dedi.

Kentin her köşesine kilitparke yapılacak

Vatandaşların yaşadıkları yerde mutlu olması için her türlü hizmetin gerçekleşmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Mahmut Badem; "99 mahallemizde kullanılmak üzere 177.500 metrekare kilitparke ihalesi yaptık. Bugüne kadar; merkeze uzak bölgelerde 8.500m², merkezde 6.000 m² kilitparke döşendi. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. 99 mahallemizin üretim ve ulaşım yollarında kullanılmak üzere 1 Haziran 2017 tarihinde asfalt ihalesini gerçekleştireceğiz" dedi.

Muhtarların sorularını yanıtlayan Başkan, Kırkloluk projesi ve Gölcük Göl Kenarı Rekreasyon projeleri hakkında da bilgiler verildi.