Birgi Taşpazarı Sokak Sağlıklaştırma Çalışmaları Devam Ediyor

11 May 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, çalışmaları hızla devam eden Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Ödemiş Belediyesi, kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yürütmektedir. Başkan Mahmut Badem ve teknik ekibi, tarihi dokusu ve yapısıyla eşine az rastlanır bir bölge olan Birgi’deki  Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan %80 oranında destek alınarak yapılan Taşpazarı mevkideki 58 adet parselin sokak sağlıklaştırma projesi çalışmaları 2017 Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor.