Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'in Anneler Günü Kutlama Mesajı

14 May 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Mahmut Badem mesajında; "İnsan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir Anne sevgisi. Annelerimiz; varlıklarıyla onurlandığımız, karşılıksız sevgi ve şefkatle başımızın tacıdırlar. Bir insan hangi yaşta olursa olsun annesinin güvenli omzuna, onun desteğine her zaman ihtiyaç duyar. Onlara layık evlat olmak bizlerin yerine getireceği en önemli görevidir. Güçlü ve yüzü gülen bir toplum, güçlü annelerini güçlü kadınlarımızın omuzlarında yükselecektir.

Dünya'nın bütün güzelliklerini yüreklerinde taşıyan, en değerli varlığımız, saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm anneleri ve anne adaylarını sevgiyle selamlıyorum" dedi.