Ödemiş Belediyesi 19 Mayıs Etkinlikleri

17 May 2017

Ödemiş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Atletizm Şenliği ve konser olmak üzere iki ayrı etkinlik düzenliyor. Etkinlikler 18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş’te de belediye tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlanacak. Ödemiş Belediyesi’nin ilk etkinliği 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Atletizm Şenliği. Bu yıl 5.’si düzenlenen Atletizm Şenliği; koşu, uzun atlama ve gülle atma branşlarında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler olmak üzere dört kategoride yapılacak. Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek yarışlar 18 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de Ödemiş Saracoğlu Stadyumu’nda olacak.

Gençlerin coşkusu konserle taçlanacak

19 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da Saracoğlu Stadyumu önünde Ödemişli genç yeteneklerin performansını sergileyeceği konser düzenlenecek. 50. Yıl Ortaokulu, Fen Lisesi ve Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu Müzik Gruplarının yer alacağı gecede gençlerin canlı performanslarını sergileyecek.