Gölcük’te Yeni Piknik Alanı

24 Tem 2017

Doğa güzellikleri ve iklimiyle İzmir ve çevre kentlerden en çok ziyaretçi alan Gölcük’te hafta sonları yer bulamayanlar için Ödemiş Belediyesi tarafından yeni piknik alanı yapıldı.

Ödemiş Belediyesi kentin turistik bölgeleri arasında yer alan Gölcük’teki çalışmalarını hızla sürdürüyor. Hafta içi ve hafta sonları yoğun bir kalabalığın yaşandığı Gölcük’te insanlar yer bulmakta zorlanıyor. Yaşanan sıkıntıları yerinde gözlemleyen Ödemiş Belediyesi bazı bölümlere piknik masaları monte etti.  Trafik sıkışıklığı için iki ayrı yerde otopark, sosyal ihtiyaçlar için  4 ayrı yerde  umumi tuvaletler yaptı. Karşıyaka mevkii ve Örselli mevkiinde 5 km’lik asfaltlama çalışması tamamlandı. Bu çalışmalar kapsamında Gölcük Karşıyaka mevkii kısmında merhum Sebahattin Şenocak tarafından bağışlanan kiraz bahçesi, yapılan düzenlenmeyle piknik alanına dönüştürüldü. Göl kenarında bulunan arazi içinde 25 piknik masası ve büfe yer alıyor.  Göl manzaralı yeni piknik alanı ziyaretçilere yeni bir alternatif olarak hizmet verecek.