Tercihte Son Gün

25 Tem 2017

Ödemiş Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliği ile üniversite adaylarına tercihlerinde yardımcı olmak üzere düzenlenen rehberlik hizmeti bugün (26 Temmuz) sona eriyor.

Ödemiş Belediyesi Okan Üniversitesi işbirliği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da  üniversite tercihini yapacak gençlere yardımcı olmak amacıyla rehberlik hizmeti verdi. Rehberlik ve Araştırma Öğretmenleri Bahri Uysal, Hilal Aşkın ve Metin Aydoğan’ın katılımıyla 18 Temmuz’da başlayan rehberlik hizmetinden çok sayıda genç faydalandı. Ücretsiz olarak verilen rehberlik hizmetine öğrenciler kadar veliler de ilgi gösterdi. Bir haftadır süren rehberlik hizmeti Ödemiş Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. “Senin Tercihin, Senin Geleceğin” sloganıyla düzenlenen rehberlik hizmeti bugün sona eriyor. Rehberlik ve Araştırma öğretmenleri bugün saat 17:00’ye kadar Belediye Meclis salonunda hizmet verecek.