İzmir AK Partili Belediye Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Görüştü

25 Tem 2017

İzmir’in Ak Partili Belediye Başkanları Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.  Başkanlar projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İzmir’in Ak Partili Belediye Başkanları; Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Torbalı Belediye Başkanı Yaşar Görmez, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu 25 Temmuz 2017 tarihinde Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşmeler yapan başkanlar projeler ve hizmetler hakkında bilgiler verdi. Başkanlar ziyaretler kapsamında İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile temaslarda bulundu. Ziyaretlerde belediye çalışmaları ve projeleri değerlendirildi.