Tiyatro “Karmakarışık”

29 Tem 2017
4028 defa

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Karmakarışık” adlı  tiyatro oyunu sahneliyor. Oyun,  29 Temmuz Cumartesi akşamı Gölcük Mahallesi’nde ücretsiz olarak açık havada gösterilecek.

Ödemiş Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede tiyatro gösterileri düzenledi. Vatandaşlar ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği Burak Alkaş ve ekibi, bu kez farklı bir oyunla Ödemişlilerin karşısına çıkıyor. Geleneksel Türk Tiyatrosu kapsamında, oyuncu Burak Alkaş tarafından hazırlanan "Karmakarışık" adlı oyun tek perdelik bir komedi. Burak Alkaş, Emre Köroğlu, Ece Gültekin, Yağız Çam ve Bahar Çam’ın rol aldığı oyunda; Avrupa’dan Türkiye’ye gelen bir gencin evlenmesini konu alıyor. 

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem hafta sonu vatandaşları tiyatro izlemeye  davet ederek; “Ödemiş’in her köşesine eşit hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl Ramazan ayında düzenlendiğimiz etkinliklerimizi sabit bir mekanda değil de her akşam farklı bir mahallede yaptık. Böylece belediyemiz tarafından düzenlenen kültürel etkinliklerde daha çok vatandaşımızın yer almasını sağladık. Bu çalışmalar kapsamında yaz tatili süresince yine farklı mahallelerde etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Karmakarışık adlı tiyatro, 29 Temmuz Cumartesi saat 21:00’de Gölcük Mahallesi’nde ücretsiz olarak sahnelenecektir.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama