Pirinççi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yeni Yönetimi Başkanı Ziyaret Etti

27 Tem 2017

Pirinççi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi yeni Başkanı Mehmet Alpay ve yönetim Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti. Ziyarette Pirinççi Mahallesi’nin talepleri görüşüldü.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde Pirinççi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi  Başkanı seçilen Mehmet Alpay, yeni yönetim üyeleriyle birlikte Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti. Pirinççi Mahalle Muhtarı Yalçın Kocakabak’ın da yer aldığı ziyarette Pirinççi Mahallesi’nin genel durumu değerlendirilerek, talepler görüşüldü.  Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Mahmut Badem, “Vatandaşlarımızla bizlerin arasında köprü olan muhtarlarımız ya da sivil toplum kuruluşlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Proje ve hizmetlerimizi bu doğrultuda yürütüyoruz. Amacımız Ödemiş’in her köşesine eşit hizmet etmek” dedi.