Ödemiş Belediyesi’nden Mahallelerde Tiyatro Gösterimi

01 Ağu 2017

Ödemiş Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilçe merkezine uzak mahallelerde ücretsiz tiyatro gösterimi düzenliyor. Gölcük Mahallesi’nden sonra 02 Ağustos Çarşamba günü Günlüce, 03 Ağustos Perşembe günü Yeniköy Mahallesi’nde Karmakarışık adlı tiyatro oyunu gösterilecek.

Ödemiş Belediyesi ilçe sınırlarında yaşayan her vatandaşa eşit hizmet amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında kent merkezinde düzenlenen etkinliklerin mahallelerde düzenlenmesi amacıyla Ramazan ayı içinde birçok mahallede etkinlikler düzenledi. Yaz aylarında da Burak Alkaş ve ekibi tarafından hazırlanan Karmakarışık adlı tiyatro ücretsiz olarak merkeze uzak mahallelerde gösteriliyor. İlk olarak Gölcük Mahallesi’nde düzenlenen tiyatro vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Burak Alkaş, Emre Köroğlu, Ece Gültekin, Yağız Çam ve Bahar Çam’ın rol aldığı komedi tarzındaki Karmakarışık adlı oyun 02 Ağustos Çarşamba günü Günlüce, 03 Ağustos Perşembe günü Yeniköy Mahallesi Biber Pazarında saat 21:00 ücretsiz olarak gösterilecek.