Günlüce Mahallesinde Tiyatro Gösterimi

03 Ağu 2017

Ödemiş Belediyesi, mahallelerde ücretsiz tiyatro gösterimleri yapıyor. Günlüce Mahallesindeki etkinliğe mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilçe merkezine uzak mahallelerde ücretsiz tiyatro gösterimi düzenliyor. Gölcük Mahallesi'nden sonra Günlüce mahallesinde ücretsiz tiyatro gösterisi düzenlendi. Mahalle meydanında gösterilen Karmakarışık adlı tiyatro mahalle sakinleri tarafından beğeni ile izlendi. Komedi tarzındaki oyunda izleyiciler zaman zaman kahkahalar attı. Oyun sonunda Burak Alkaş ve ekibindeki diğer oyuncular vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Televizyon ekranlarında Orço karakteriyle tanınan Burak Alkaş, Emre Köroğlu, Ece Gültekin, Yağız Çam ve Bahar Çam'ın rol aldığı Karmakarışık adlı oyun  03 Ağustos Perşembe günü Yeniköy Mahallesi Biber Pazarında saat 21:00 ücretsiz olarak gösterilecek.