Yerel Hayvan Koruma Görevlileri Sertifikalarını Aldı

03 Ağu 2017

Ödemiş Belediyesi ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Semineri sonunda sertifika almaya hak kazanan 20 kişi sertifikalarını aldı.

Ödemiş Belediyesi, sokak hayvanlarına yardımcı olmak ve onların haklarını korumak isteyen hayvan severlere yönelik Nisan ayında eğitim semineri düzenledi. Seminer sonunda sınava tabii tutulan hayvanseverler sertifikalarını Belediye Başkan vekili İsmail Dadal'dan aldı. Başkan vekili İsmail Dadal; Sokak hayvanlarının da birer canlı olduğunu, onların da bakıma ve ilgiye ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. Ödemiş Belediyesi olarak sokak hayvanlarının bakımı konusunda barınağımız hizmet vermektedir. Bugün belgelerini  alan gönüllülerimizin desteği ile sokak hayvanlarına daha çok yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Daha sonra 20 kişiye sertifika ve yerel hayvan koruma görevlisi kartlarını takdim edildi.