Ödemiş Belediyesi’nden Yolüstü ve Seyrekli Mahallesinde Tiyatro Gösterimi

08 Ağu 2017

Ödemiş Belediyesi, mahallelerdeki ücretsiz tiyatro gösterimlerine devam ediyor. 09 Ağustos Çarşamba Yolüstü, 10 Ağustos Perşembe Seyrekli Mahallesi’nde Karmakarışık adlı tiyatro gösterilecektir.

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilçe merkezine uzak mahallelerde ücretsiz tiyatro gösterimi düzenliyor. Bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Gölcük Mahallesi, Günlüce Mahallesi ve Yeniköy Mahallesi’nde Karmakarışık adlı tiyatro oyunu gösterildi. Gösterilen her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Burak Alkaş ve ekibinin Karmakarışık adlı komedi tarzındaki oyun bu hafta Yolüstü ve Seyrekli Mahallesi’nde gösterilecek. 09 Ağustos Çarşamba Yolüstü, 10 Ağustos Perşembe Seyrekli Mahallesi’nde gösterilecek oyunlar saat 21:00’de mahalle meydanında ücretsiz olarak sahnelenecek.