Ödemiş Belediyesi’nden Stajyerlere Eğitim

27 Eyl 2017

Ödemiş Belediyesi’nde stajyer olarak mesleki eğitimini yapan lise öğrencilerine “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verildi.

Ödemiş Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında belediyede stajyer olarak çalışana personele “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verdi. İş güvenliği Uzmanı Mustafa Burak Cömert tarafından verilen eğitim Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Lise öğrencisi olan 30 kişi eğitime katıldı. Yaklaşık iki saat süren eğitimde iş sağlığı ve güvenliği, çalışanların yasal hakları, iş sağlığı güvenliği kanunları, iş kazaları gibi konulara yer verildi.

Çalışanlarına önem veren Ödemiş Belediyesi, eğitim konusunda ve sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapılmasına özen göstermektedir. Kurumda çalışan yöneticiden stajyere kadar her personelin eğitimi konusunda belirli periyotlarla seminerler düzenlenmeye devam edilecektir.