Belediye Personelinden Hayır Pilavı

30 Eyl 2017

Ödemiş Belediyesi'nde çalışan işçi personel tarafından her yıl yapılan hayır pilavı etkinliği bu yıl da 29 Eylül Cuma günü yapıldı. Belediye Destek Hizmetleri Birimi'nde düzenlenen etkinliğe Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, meclis üyeleri, daire müdürleri, Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Burhanettin Barbak, sendika yetkilileri, çalışan işçi personel katıldı.

Sendika Başkanı Burhanettin Barbak yaptığı konuşmada; "Başkanımız Mahmut Badem'e işçilerimizin haklarının korunması aşamasında güvenimiz sonsuzdur. Kendisine teşekkür ederiz" dedi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem; "Hepimizin ayrı ayrı dertleri var. Taşeron işçi arkadaşlar kadroya geçmek için uğraş verirken kadrolu işçi arkadaşlarımız

da bir takım kazanılmış haklarının verilmesi konusunda çaba gösteriyor. Bizler işçi arkadaşlarımızın teri soğumadan emeğinin karşılığını almasından yanayız. Daha önceki dönemde taşeron çalışanlarının 3 ay geriden maaş aldığını biliyoruz. Hükümetimizin özellikle taşeron işçiler konusundaki bir takım iyileştirme çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. İşini doğru yapan, görevini hakkıyla yerine getirenlerin sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğim" dedi.

Öğle yemeğinde düzenlenen etkinlikte tavuklu pilav, keşkek, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.