Kuşaktan Kuşağa Sevgi Akışı

18 Eki 2017

Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinleri Özel Dünya Koleji’nin konuğu oldu. Huzurevi sakinleri ile çocuklar arasında sevgi-bilgi akışı yaşandı.

Özel Dünya Koleji Anaokulu kuşaktan kuşağa sevgi –bilgi akışını sağlamak amacıyla Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinlerini okullarında misafir etti. Özel Dünya Koleji Anaokulu öğrencilerinin misafiri  olan huzurevi sakinleri çocuklarla etkinlikler yaparak hoş vakit geçirdi.  Özel Dünya Koleji Anaokulu Müdürü Fatma Karaceviz huzurevi sakinlerine teşekkür ederek; “Bizi biz yapan birçok değerin günümüzde pek önemsenmediğini, uygulanmadığını görüyoruz.  Biz de kurumumuz olarak,  en iyi anlaşan iki kuşağı biraraya getirerek sevgi-bilgi paylaşımını gerçekleştirmek istedik. Bu iki kuşağın birbirlerini etkileyeceklerini düşünüyoruz. Büyüklerimiz çocuklarımızdan enerji alacaklar, çocuklarımızda büyüklerimizden bilgelik öğrenecekler. Davetimizi kabul eden huzurevi yetkilerimize ve sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.