13. Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi Açıldı

26 Eki 2017

Ödemiş Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 13. Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi açıldı.

Ödemiş Belediyesi Fuar alanında düzenlenen sergi 26 Ekim 2017 tarihinde yapılan törenle açıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol, İstanbul Ağaç A.Ş Genel Müdürü Faruk Kacır, Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Süs Bitkileri Alt Birliği Başkanı Ahmet Dündar, Ödemiş Süs Bitkileri Birliği Başkanı Muammer Ardıcak, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı. Program halkoyunları gösterileriyle başladı. Daha sonra Minik Kalpler Kreşi öğrencilerinin gösterisi yapılarak, minikler tarafından protokole fidan dağıtıldı. Protokol konuşmaların ardından bitkilerden tasarlanan kıyafetlerin sunumu yapıldı. Türkiye genelinden 150 üretici firmanın stant açtığı sergi 29 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak.