Ödemiş Belediyesinde “Kriz Yönetimi ve Sorun Çözme” Eğitimi

31 Eki 2017

Ödemiş Belediyesi vatandaşa daha iyi hizmet vermek adına çalışanlara belirli periyotlarda eğitim seminerleri düzenliyor. Bu çalışmalar kapsamında “Kriz Yönetimi ve Sorun Çözme” konulu eğitim verildi.

Ödemiş Belediyesi, belediye çalışanlarının eğitimine ya da kişisel gelişimine katkı sağlayacak seminerler düzemektedir. Ege Belediyeler Birliği işbirliği ile düzenlenen eğitimler kapsamında “Kriz Yönetimi ve  Sorun Çözme” konulu eğitim verildi. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilimdalı Prof.Dr. Zerrin Toprak Kahraman tarafından verilen eğitimde sunum eşliğinde bilgiler verildi. Gün boyu süren eğitim sonrasında katılımcıların soruları yanıtlandı.