Huzurevi Sakinlerine Moral

22 Kas 2017

Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevinde yaşayan sakinler, kurum bünyesi dışında yapılan organizasyonlarda moral buluyor. Huzurevi sakinlerinden İlhan Cabbaroğlu; “ kanadı kırık, gönül boşluğumuzu bu etkinliklerle dolduruyoruz” dedi.

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Huzurevi sakinleri, AK Parti Kadın Kollarının daveti üzerine, düzenlenen etkinliğe katıldı. Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem’inde yer aldığı programda huzurevi sakinleri, katılımcılarla sohbet edip, moral buldu. Huzurevi sakinlerinden İlhan Cabbaroğlu; “Bizler, huzurevinde büyük bir aile olduk. Başkanımız ve eşi her fırsatta bizimle birlikte oluyor.  Güzel aktiviteler yaparak hoş vakit geçiriyoruz. Ziyaretimize gelen kişilerle sohbet etmek ya da kurum dışında yapılan etkinliklere katılmak bizlere büyük moral oluyor. Kanadı kırık, gönül boşluğumuzu bu etkinliklerle dolduruyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.