Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

24 Kas 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Mahmut Badem mesajında; “"Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür. Çağdaş ve demokratik bir toplumu oluşturmak adına en büyük sorumluluk öğretmenlere yüklenmiştir. Ulusal Egemenliği, Cumhuriyeti, demokrasiyi ve bağımsızlığı koruyan bu değerleri koruyup yüceltecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizin varlığıyla her zaman gurur duyuyoruz. Çocuklarımızı ter türlü bilgi ve beceriyi edinmelerinde, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla dolu nesiller yetiştirilmesinde, fedakarca çalışan öğretmenleriniz kutluyor, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum” dedi.

Öğretmenler Günü Konseri

Ödemiş Belediyesi Türk Halk Müziği korosu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü konseri düzenlenecek. 25 Kasım Cumartesi saat 20:00’de Kültür Merkezinde yapılacak konserde, Türk Halk Müziği Korosu öğretmenler için özel hazırladığı programı sunacak.