Ödemiş Belediyesi’nden Bereket Ormanları Projesi’ne Destek

28 Kas 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve belediye çalışanları “Bereket Ormanları” projesi’ne destek vermek üzere ağaç dikim törenine katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı arasında yapılan protokol gereğince 81 İl ve İlçelerinde, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Bereket Ormanları” projesi kapsamında Ödemiş’te fidan dikim töreni yapıldı. Ticaret Odası Anadolu Lisesi, Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ovakent Çok Programlı Anadolu Lisesi olmak üzere 3 farklı okulda yapılan törende fidanlar toprakla buluştu.   Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem, protokol üyeleri, gaziler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende çok sayıda fidan dikildi. Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ticaret Odası Anadolu Lisesindeki törende belediye çalışanlarıyla ağaç dikimi gerçekleştirdi.