Kız Konukevi Yeni Yerinde Hizmete Başladı

04 Ara 2017

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kız Konukevi, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 150 kişilik kapasiteye sahip yeni konukevinde, ilçede eğitim gören yüksekokul ve ortaöğretim öğrencileri konaklayacak.

Ödemiş Belediyesi’nin talebi doğrultusunda, KHK sonrası ilçede kapatılan özel yurtlardan birinin işletmesi belediyeye verildi. Kısa sürede gerekli bakım ve onarım çalışmalarının yapılmasından sonra,  Atatürk Caddesi üzerindeki 5 katlı binada 98 kişi kapasiteli hizmet veren Kız Konukevi, yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Kapasitenin 150 kişilik olduğu yeni yerde, 24 saat sıcak su, sınırsız wireless internet bağlantısı, kahvaltı salonu, çalışma odaları, öğrencilerin bir arada vakit geçirip televizyon izleyebileceği salon, çamaşır odası bulunmaktadır.