Ödemiş Belediye Meclisi’nin 2017 Yılı Son Toplantısı Yapıldı

05 Ara 2017

Ödemiş Belediyesi’nin 2017 yılı son meclis toplantısı 04 Aralık Pazartesi akşamı yapıldı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında yapılan toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü.

Macera Parkı 2018 yılında da  ücretsiz

Türkmen Mahallesi’nde yapılan ve 29 Ekim’de hizmete açılan Macera Parkı 2018 yılında da ücretsiz olarak hizmet verecek. Gündemin ilk maddesinde yer alan Macera Parkı içindeki atlama kulesi ve ip parkurunun ücret tarifesinin belirlenmesi konusu görüşüldü. Farklı il ve ilçelerdeki uygulama fiyatları göz önünde bulundurularak, 2018 yılında da ücretsiz olması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin diğer maddeleri de oy birliği ile kabul edilirken, 2018 meclis takvimi belli oldu. Ödemiş Belediyesi meclisi 2018 yılında da her ayın ilk Pazartesi günü toplanmaya devam edecek.

İpek Yılmaz’dan boşalan meclis üyeliğine ilçe seçim kurulunca belirlenen Serpil Kuzum getirildi. AK Parti Meclis Üyesi Serpil Kuzum, ilk meclis toplantısına katıldı.

Ödemiş’te 7 Bin Konut Doğalgaz Kullanıyor

Başkan Mahmut Badem, dilek ve temenni bölümünde belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Doğalgaz çalışmaları esnasında şehrin birçok yerinde yapılan kazı çalışmaları nedeniyle eleştiriler yapıldığını belirterek;” Bugün itibariyle Ödemiş’te 7 bin konut doğalgaz kullanıyor. Resmi dairler, kamu kurumları, okullar ve özel sektörün birçoğu doğalgaz kullanmanın rahatlığına kavuştu. Hava kirliliği anlamında da gözle görülür ciddi değişiklikler var” dedi.