06 Ara 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı. Başkan Mahmut Badem; “Özel insanların yaşamını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği’nin engelliler günü kapsamında düzenlediği gece 5 Aralık Salı akşamı Ödemiş Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve eşi ile çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, eğlence dolu anlar yaşandı.  Başkan Mahmut Badem ve eşi geceye gelen özel insanlar ve aileleriyle tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Sizler, yaşamınızı kolaylaştırmak adına her türlü desteği hak ediyorsunuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şahsım ve Ödemiş Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Sizlerin toplumumuzun birer parçası olarak, sosyalleşmeniz, üretmeniz ve yaşamın içinde aktif olarak yer almanız için en iyisini yapacağız. İktidarlarımız döneminde özel insanlara yapılan çalışmalar ortada. Her yıl daha fazlasını yapma gayretindeyiz. Hükümetimizin desteği ile yerel yönetimler ülke genelinde çok özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler de her zaman bu çalışmaların içinde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.