Derebebekler ve Dereuzunyer Mahalle Sakinleri Bilgilendirildi

14 Ara 2017

Ödemiş’te Rahmanlar Baraj yapımı sonrası sular altında kalacak olan Derebebekler ve Dereuzunyer Mahalle sakinlerinin konaklayacağı yer hakkında bilgilendirme yapıldı.

14 Aralık Perşembe günü Belediye meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya; Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü’nden gelen  Uzman Mehmet Deliçay ve Şube Müdürü Mehmet Kılıç, ilgili daire müdürleri, Derebebekler ve Dereuzunyer Mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri katıldı.  Toplantıda yapılacak konutların devlet eliyle iskan ya da  fiziksel yerleşim şekilleri hakkında bilgiler verildi. Mahalle sakinlerinin de talep ettikleri şekilde dilekçeyle başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.  Ayrıca işletme binası şeklinde isteyenlerin de ayrıca dilekçe vermeleri gerektiği ifade edildi.  Başkan Mahmut Badem; “Bizler sizin yolu, cami, konutlarıyla daha düzgün bir alanda konaklamanızı ve yaşamınızı sürmenizi istiyoruz. Bu konuda da elimizden geleni yapıyoruz” dedi.