Başkan Mahmut Badem; “Kadın Girişimcileri Destekliyoruz”

19 Ara 2017

Ticaret Odası bünyesinde kurulan kadın girişimci grubu Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti. Başkan Mahmut Badem kadın girişimleri her zaman desteklediklerini belirtti.

Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve oda bünyesinde kurulan kadın girişimci grubu, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret ederek, çalışma alanları hakkında bilgiler verdi.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mahmut Badem; “Kadınlar; anne, abla, eş ya da iş kadını olarak hayatımızın her alanında yer almaktadırlar. Ticaret Odası bünyesinde kurulan kadın girişimciler grubunu kutluyorum. Kadınlarımızın her alanda olduğu gibi ticari alanda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Kadınlarımıza desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.