Ödemiş Süt Üreticileri ve Mandıracılar Birliği Başkan Mahmut Badem’i Ziyaret Etti

21 Ara 2017

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemiş Süt Üreticileri ve Mandıracılar Birliği üyeleriyle sektör çalışmalarını değerlendirdi.

Ödemiş ekonomisinde önemli bir bölümü oluşturan süt üreticileri, birlik çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor. Birlik yönetimi üyelerin yer aldığı grup Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mahmut  Badem; “İlçemiz, hayvancılık sektörü kadar süt ve süt ürünleri alanında önemli bir üretim merkezi konumunda. Sektör için önemli bir sorun olan arıtma tesisi ile ilgili  yeni yatırımlar hakkında görüştük. Peyniraltı suyunun enerjiye dönüştürülmesi konusunda görüşler ifade edildi. Üreticilerin çalışmalarını, karşılaştıkları sorunları ve taleplerini içeren bir bilgi paylaşımı yapıldı. Sektör çalışmalarına her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.