Ödemiş Belediyesi Rehberlik ve Etüt Merkezi Açıldı

25 Ara 2017

Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallelerdeki öğrencilerin eğitimine destek vermek üzere Üç Eylül Mahallesi’nde Rehberlik ve Etüt Merkezi açtı. Öğrenciler eğitmen yardımıyla derslerini yapma imkanı buluyor.

Ödemiş Belediyesi Üç Eylül Mahallesinde Rehberlik ve Etüt Merkezi’ni hizmete sundu. Öğrencilerin mevcut kütüphaneden yararlanması, derslerini eğitmen yardımıyla daha kolay yapabilmesi amacıyla açılan merkeze, her gün çok sayıda öğrenciler geliyor. Öğrenciler bir taraftan derslerini yaparken, görevli eğitmen çalışmalarına destek olmaya çalışıyor. Çocukların kütüphaneden yararlanmasını sağlamak amacıyla çeşitli aktiviteler yapılarak, ikramlar dağıtılıyor.

Rehberlik ve Etüt Merkezi’nin bir kısmında ilçe Müftülüğü tarafından kurslar devam ederken, önümüzdeki günler de belediye tarafından çeşitli kurslar açılması planlanıyor.