Gelenekten Geleceğe Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Sergisi Açılıyor

12 Oca 2018

Ödemiş Belediyesi’nden çocuklara özel bir sergi açılıyor. Gelenekten Geleceğe Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Sergisi, çocuklar kadar büyülerin de ilgisini çekecek.

Ödemiş Belediyesi, İzmir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Gelenekten Geleceğe  Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Sergisi” 15 Ocak Pazartesi günü açılıyor.  Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyun ve oyuncakların tanıtımı ve bu geleneğin yeni nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen sergi Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde açılacak.  15  Ocak Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacak törenle açılacak sergide bin 500 oyuncak bulunuyor. Geçmiş dönemlere damgasını vuran oyuncakların yer aldığı sergi 28 Ocak tarihine kadar açık kalacak.