Pazarcı Esnafına Uyarı

24 Oca 2018

Ödemiş Belediyesi, Salı Pazarında kurallara uymayan pazarcı esnafına uyarıda bulunuyor.

Anafartalar Mahallesi Çilek Sokakta her hafta kurulan Salı Pazarı sonrası bazı esnaf, malzemelerini ve çadırını Pazar alanında bırakmaktadır. Belediye temizlik ekipleri Pazar sonrası alanı temizlemekte zorluk çekmekte, çevre sakinleri görüntü kirliliğinden ve çocukların oyun alanındaki tezgah tahtaları ile kasaların tehlike arz etmesinden dolayı şikayetçi olmaktadır. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli ikazların yapılmasına rağmen bazı esnaf hala malzemelerini ve çadırını Pazar alanında bıraktığı tespit edildi. Mahalle sakinleri de alanda bırakılan malzemelerden dolayı araç park etmekte zorlandıkları ve çocuklarının oyun alanlarının işgal edilmesinden dolayı şikayetlerini bildiriyor. Belediye ekipleri tarafından toplanan Pazar malzemelerinin önümüzdeki haftadan itibaren toplanmayacağını ifade eden yetkililer, tüm esnafın kurallara uyması gerektiğini ve uymayanlar için cezai işlemin uygulanacağını belirtiyor.