Ödemiş Belediyesi Emitt’te Stant Açtı

25 Oca 2018

Turizm sektörünün en büyük buluşlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2018, 25 Ocak Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı. Ödemiş Belediyesi, fuarda yerini aldı.

İstanbul Beylikdüzü Tüyap fuar alanında düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olarak gösteriliyor. Fuarda bu yıl 85 ülkeden 650’si tur operatörü bin 65 katılımcı yer alıyor. Ödemiş Belediyesi, kentin tarihi, kültürü, doğa güzellikleri ve turizm olanaklarını tanıtmak amacıyla fuarda stant açtı. Stantta ziyaretçilere,  Birgi, Gölcük, Bozdağ, Bademli gibi turizm açısından önemli olan bölgeler hakkında bilgiler verilerek, tanıtım broşürleri dağıtılıyor.  Fuar, 28 Ocak tarihine kadar açık kalacak.