Robert Koleji Öğrencileri Başkanı Ziyaret Etti

29 Oca 2018

Robert Koleji Alternatif Eğitim Projesi kapsamında ilçemize gelen ekip, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Öğrenciler proje hakkında bilgiler verdi.

Robert Koleji,  Ödemiş Cumhuriyet Ortaokulu’nda Alternatif Eğitim Projesi’ni uygulamak üzere çalışmalara başladı. Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Çorak, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Fahri Ceyhan, Öğretmen Selami Sönmez, Alternatif Eğitim Programı kapsamında ilçeye gelen Danışman Sibel Sebütekin, Zübeyde Bayraktar ile 11. Sınıf öğrencileri Doğa Gökalan ve Serra Işıklar, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Başkan proje hakkında bilgiler veren ekip, hafta sonu yapılacak eğitim sonu gösterisine davet etti.  Başkan Mahmut Badem, ziyaretten dolayı memnuniyeti ifade ederek, gençlere çalışmalarında başarılar diledi.

Robert Koleji Alternatif Eğitim Projesi kapsamında ülkenin farklı bölgelerinde çalışmalar yapıyor. Katılımcılara farklı konularda eğlenceli yöntemlerle bilgi vermeyi ve onlara yeni ilgi alanı kazandırmayı amaçlayan program kapsamında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine sanat, dans, drama ve müzik konularında bir  hafta boyunca eğitim verilecek.