2. Yaya Alt Geçit Yapılıyor

29 Oca 2018

Ödemiş Belediye  Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle eski istasyon yeni istasyon arasındaki demiryolu hattında, ikinci yaya alt geçit yapılıyor. TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri alanda çalışmalara başladı.

Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallesini ikiye bölen, eski istasyon yeni istasyon arasındaki demiryolu hattında ihtiyaç duyulan 2. yaya alt geçit için çalışmalar başladı. 2015 yılında bölgede yaşanan sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’ne ileten Başkan Mahmut Badem, 2015 yılında bu bölgede yaya alt geçit yapılmasını sağlamıştı. Mevcut yaya alt geçidin yetersiz olması nedeniyle ikinci yaya alt geçit yapılacak. Konuyla ilgili TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer, Belediye Başkanı Mahmut Badem ile görüşme yaptı.  Başkan Mahmut Badem; “Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla yazlık düğün salonu civarında ikinci bir yaya alt geçit yapılacak. TCDD 3. Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililer, belediye ekiplerimizle birlikte çalışmalara başladı. Vatandaşlarımızın mağduriyetleri yapılan ikinci yaya geçitle giderilmiş olacak. Bölge Müdürlüğümüze ilgilerinden ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz “dedi.