Evde Sağlık Hizmetleri Filosuna Bir Yenisi Daha Eklendi

01 Şub 2018

Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri filosuna yeni bir araç daha eklendi. Evde Sağlık Hizmetleri bundan böyle 4 araçla hizmet verecek.

Ödemiş Belediyesi sosyal projelerinden biri olan Evde Sağlık Hizmetleri 2015 yılından bu yana, evde bakım hastalarının, engellilerin ve bakıma muhtaç hastalara; tansiyon ölçme, pansuman gibi hizmetler vermektedir. Bu güne kadar 3 araçla hizmet veren birime, yeni bir araç daha eklendi.         İl Sağlık Müdürlüğü’nden tahsis edilen aracın gerekli donamı yapılarak hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Mahmut Badem konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Merkeze uzak mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza belediye hizmetlerimizi en iyi şekilde ulaştırmaya çalışırken, sağlık konusunda da çalışmalar yapıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri projemizle bugüne kadar 11 bin 739 kişiye ulaştık. Sağlık Ocağına ya da hastaneye rahat gidemeyen vatandaşlarımızın rutin kontrolleri, tansiyon, şeker gibi ölçümlerini ekiplerimizce yapmaya çalışıyoruz. Sağlık personelimizin yer aldığı ekiplerimiz bu güne kadar 3 araçla hizmet ediyordu. İl Sağlık Müdürlüğünden tahsis edilen yeni bir araçla bundan böyle 4 araç hizmete olacak. Hayırlı olsun” dedi.