Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Başkan Mahmut Badem’i Ziyaret Etti

02 Şub 2018

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu, Ödemiş ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.

21.ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekilliği görevini yapan Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve ekibi Ödemiş’e ziyaretler gerçekleştirdi. Yeni bir dünyanın kurulması için sorumluluk almaktan çekinmeyen, kişiliği ve karakteri sağlam, kendisini ülkesine ve insanlık âlemine vakfetmeye hazır bir gençliği yetiştirmek amacıyla kurulan Yeni Dünya Vakfı’nın temsilcileri, Birgi başta olmak üzere kentin doğa zenginlikleri ve kültürünü yerinde inceledi. Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve ekibi daha sonra Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti. Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, Ödemiş hakkında genel bilgiler verilerek çalışmalar değerlendirildi.