Yeni Oda Başkanları Başkan Mahmut Badem’i Ziyaret Ediyor

05 Şub 2018

Türkiye Odalar, Borsalar Birliğine bağlı Ödemiş’teki tüm odaların seçimleri tamamlandı. Yeni seçilen oda başkanları, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret ediyor.

Ödemiş’teki oda seçimlerinde yeni göreve gelen başkanlar ve yönetim üyeleri ilçede resmi ziyaretler gerçekleştiriyor. Bilimum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hülya Çavuş ve yönetimi ile

güven tazeleyen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay ve yönetimi Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret etti.  Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini ifade den Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Esnaflar, ekonomimizin lokomotifi gibidir. Ödemiş Belediyesi olarak, her zaman esnafımızın ve odalarımızın yanındayız. Değerli oda başkanlarımızla da her fırsatta biraraya gelmeye, esnafımızın taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu birlikteliğimiz devam edecek. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum “dedi.