Bakan Faruk Özlü’ye Ödemiş OSB Hakkında Bilgiler Verildi

08 Şub 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İzmir’e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü. Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü çeşitli programlara katılmak üzere İzmir’e geldi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Bakan Faruk Özlü’yü havaalanında karşılayarak, gün boyu programlarına eşlik etti. Bakan ilk olarak Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Ege Bölgesi toplantısına katıldı. Daha sonra Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılışını gerçekleşti.

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmalar hakkında Bakan Faruk Özlü’ye bilgiler veren Başkan Mahmut Badem; “Bölgemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayacak olan Ödemiş OSB’nin alt yapı çalışmaları bakanlığımız desteği ile tamamlandı. Yatırımcıların büyük ilgisi var. İlk fabrikanın temelini de yıl içerisinde atacağız. Bakanımıza desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.